«

»

mei 23

Middel duurzaam

Beste inwoners van Middel,

De zon geeft energie en warmte. Wat de zon u nog meer kan bieden wordt gepresenteerd tijdens de voorlichtingsavond op woensdag 30 mei om 20.00 uur in het Buurthuis Middel. Op die avond komt Frank Middelkoop, de initiatievenmakelaar van de provincie Overijssel, u alles vertellen over zonnepanelen. Daarbij komen de regelgeving en subsidiemogelijkheden aan bod. Ook de mogelijkheid tussen individueel energie opwekken en collectief energie opwekken wordt toegelicht.

Op dit moment vinden veel initiatieven plaats op het gebied van duurzaamheid. Zo heeft de gemeenteraad van Olst-Wijhe inwoners van Middel ook uitgedaagd om over duurzaamheid na te denken.

Een kleine groep betrokken inwoners heeft de daad bij het woord gevoegd en wil graag voorlichtingsavonden houden om de inwoners uit Middel voor te lichten over enkele onderwerpen. Zo zal woensdag 30 mei de zonnepanelen aan bod komen. Daarnaast worden er ook avonden georganiseerd met informatie over asbestdaken en de energiescan.

Loopt u al warm over duurzaamheid of wilt u energie krijgen, kom dan naar de voorlichtingsavond op 30 mei in Buurthuis Middel.

Met vriendelijke groet,

Plaatselijk Belang Middel

Gerbert van Tilborg

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>