«

»

jun 06

Loterij in Herxen: Win een huis…of een zelfs een Ferrari!

Dorpshuis Herxen opknappen door middel van een loterij

Waarom meedoen?
De hoogste winkans van Nederland en veel meer redenen…

Naast dat er natuurlijk fantastische prijzen te winnen zijn, zijn er nog meer redenen om mee te doen met deze loterij. Want waar het voor ons eigenlijk om draait is het opknappen van Dorpshuis Herxen.

Wat willen zij met de opbrengst doen?
Zoals gezegd willen we dat het Dorpshuis Herxen wordt opgeknapt, maar wat gaat er precies gebeuren? Een aantal voorbeelden:

  • Het Dorpshuis Herxen moet voor iedereen toegankelijk zijn, inclusief rolstoel- en scootmobielgebruikers, hier moeten aanpassingen voor worden gedaan.
  • Het hele buitengebied wordt grondig op de schop genomen met een nieuw terras en een mooie aangelegde tuin, met nieuwe speeltoestellen.
  • Het gebouw wordt goed geïsoleerd en er komen zonnepanelen op een nieuw dak, zodat er in zowel de winter als in de zomer een comfortabel binnenklimaat is.

Herxen is een klein dorp, maar dat zorgt niet voor minder gezelligheid. Het dorpshuis speelt een grote sociale rol binnen en buiten het dorp. Daarom doen wij er alles aan om Dorpshuis Herxen te behouden. Doe dus vooral mee met de loterij! Je maakt dus niet alleen kans op de geweldige prijzen, maar je maakt er ook een ander blij mee!

Wat kun je winnen?

Naast dat je het goede doel steunt, wil je natuurlijk ook weten waar je kans op maakt! De hoofdprijs is een Ferrari 458 Italia of een vakantiewoning ter waarde van €163.500,-, maar ook de tweede en derde prijs zijn de moeite waard. Ga jij er met de tweede prijs vandoor, dan kun je samen met negen anderen genieten van een luxe villa in Spanje! De derde prijs is €2.500,-. Koop vandaag dus nog je lot!

 

Lot
Het kan echt! Doe mee voor €98,- per lot en steun het goede doel Dorpshuis Herxer Marke. Je winkans hierbij is vele malen groter dan bij bekende loterijen! Meer info klik op: https://windithuis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>