«

»

mei 04

Fietstocht Middel op 2e Pinksterdag 10 juni

Op 2e Pinksterdag 10 juni organiseert de Activiteiten Commissie Middel voor de 22e keer een voorjaars fietstocht met een geheel verzorgde lunch onderweg. U kunt starten vanaf 9.00 uur, vanuit het Buurthuis te Middel om via een route beschrijving, door de prachtige natuur naar de lunchplaats te fietsen. Op deze lunchplaats kunt u dan in alle rust gaan genieten van de welverdiende lunch. Dit jaar gaan we snacken met fris, (wilt u niet snacken geef dit door dan krijgt u brood) dit terwijl uw elektrische fietsen staan bij te laden. Tevens zijn er toiletten aanwezig. De lunchplaats ligt halverwege de rit. De kosten bedragen € 11,50 p.p. (onbeperkt snacks en ook de koffie vooraf). De route wordt ook weer uitgezet met pijlen.

Het enige wat u moet doen, als u op tweede Pinksterdag met ons van dit alles wilt genieten is, zich opgeven voor vrijdag 7 juni.
Geef bij opgave uw voorkeurstijdstip van starten door, want we laten maximaal 70 personen per half uur vertrekken, in verband met de spreiding op de lunchplaats, mocht u aangepast eten, laat ons dat weten.

Voor informatie en of opgave van de fietstocht en om van de lunch verzekerd te zijn, dient U zich opgeven voor vrijdag 7 juni, op tel. nummer 0570-563702 of op 06-57051445

De Activiteiten Commissie Middel.