«

»

okt 03

Burendag 2019 samenvatting

Burendag Middel 2019

Het thema van de burendag was; ‘The spirit of Middel’. Er waren een aantal inwoners van Middel die wat kwamen vertellen over hun hobby of werk, zodat we meer te weten konden komen over wat er in Middel allemaal ondernomen wordt.

Daarnaast hebben de kinderen van de leeftijd 4 tot 8 een speurtocht gedaan in het bos. Vooraf konden ze geschminkt worden als een dier uit de jungle en vervolgens zijn ze vertrokken met bolderkarren richting het bos. Tijdens de speurtocht kwamen er allerlei opdrachten voorbij die de kinderen moesten doen. Helaas zat het weer niet echt mee en kwamen ze helemaal nat geregend terug.

De oudere kinderen hebben geholpen met koken. Ze hebben heerlijke hapjes en salades gemaakt en natuurlijk niet te vergeten een vlaflip als toetje. In de keuken hadden ze met zijn allen de grootste lol.

Om 18.00 stond het eten klaar. Broodje knakworst met verschillende salades. Ook kon er patat gehaald worden bij een patatkraam. Als laatste hebben de kinderen de toetjes rondgebracht en heeft iedereen daar ook nog van kunnen genieten.

De laatste tijd heeft Middel er heel veel nieuwe inwoners bij gekregen, waardoor het extra leuk was dat mensen elkaar konden leren kennen. De opkomst was groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>